Vegetarische Tikka Masala curry
Oelala, Tikka Masala!
In deze vegetarische Tikka Masala worden de groenten in deze romige saus met een mix van tomaten, room en specerijen met koriander en een vleugje citroen geserveerd. Super snel, eiwitrijk, heel smaakvol en écht de moeite waard!
Ingrediënten
1 blik kikkererwten
1 knoflookteen
1 ui
80 g Patak's Tikka Masala kruidenpasta
200 g tomaten uit blik
2 el olie
2 el verse koriander
150 ml water
2 tomaten, in blokjes
2 Patak's Volkoren naanbroden
Methode
1. Verhit de olie in een pan, voeg de gesnipperde ui toe en bak tot de zacht is
2. Voeg de geperste knoflook en de tikka masala pasta toe en bak 1 min. Voeg 50 ml water toe en kook tot het water is verdampt.
3. Voeg de tomaten uit blik toe. Kook 3-5 min. op laag vuur.
4. Voeg de kikkererwten, verse tomaten en 100 ml water toe.
5. Laat de curry 8-10 min. sudderen op laag vuur.
6. Serveer met vers gehakte koriander & met volkoren naan.