Milde kalkoen curry met mango salsa
Het smaakt net zoals het eruit ziet, heerlijk! Het is een licht maar aromatisch, gezond en kleurrijk gerecht dat zeker de smaakpapillen van een ieder doet verblijden.
Sorteer op
Pittigheid
Totale Bereidingstijd
70 min
Share
Ingrediënten
Portie: 4
400g kalkoenfilets, gekookt
2el Patak’s milde curry kruidenpasta
1el yoghurt
Salsa;
1el Patak’s mango chutney
1el Olie
3el Mango, gesneden
1 rode ui, gesneden
1 teen knoflook
1/2 groene peper
Gemixte cherry tomaten (bij voorkeur geel en rood), gehalveerd
Sap van ½ limoen
1/2el verse koriander
Zout en peper
Methode
- Mix Patak’s Milde curry kruidenpasta met de yoghurt en marineer de kalkoen hiermee voor ongeveer 30 minuten.
- Verwarm de oven voor op 200 graden en bak de kalkoen in 30 minuten gaar.
Salsa;
- Mix Pataks’s mango chutney met olijfolie en voeg de gesneden mango, groenten, knoflook en koriander toe. Voeg het limoensap en zout toe en zet apart voor 20 minuten.
- Snijd de kalkoen en serveer met de salsa.