Kruidige Tikka Masala met Groenten

Sorteer op
Pittigheid
Totale Bereidingstijd
25 min
Share

Ingrediënten

Serves 4

1 pot Patak’s Tikka Masala saus

120g paprika’s, in blokjes

110g courgette, in blokjes

120g champignons, gehalveerd

110g broccoliroosjes

2el olie

5g verse koriander, gehakt

 

Methode

Methode:

1.     Verhit de olie in de pan, voeg de paprika en champignons toe en bak 2 minuten.

2.     Voeg de courgette en broccoli toe.

3.     Giet de Tikka Masala saus in de pan.

4.     Laat het geheel sudderen voor 20 minuten met de deksel op de pan

5.     Serveer met de rijst in een kom of diep bord en garneer met vers gehakte koriander

Maak dit gerecht compleet met deze producten

Een milde chutney met een fruitige, tropische zoetheid. Ideaal in combinatie met kip of rijst.