Kiphapjes met bacon en mango chutney
Dit is een perfecte snack voor een feestje, wij garanderen dat je gasten hier heel blij van worden. Dit is ook een goed gerecht om te serveren op een bbq.
Sorteer op
Pittigheid
Totale Bereidingstijd
40 min
Share
Ingrediënten
Portie: 2
150g bacon
300g kippendijfilet, gesneden in blokjes
100g Patak’s Sweet Mango Chutney + wat extra als dip
Peper
Methode
- Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd de bacon in 3 gelijke delen. Pak elk stuk kip in met een bacon stip en zet vast met een houten prikker.
- Bekleed een bakplaat met bakpapier en verdeel de kip hierover. Smeer de helft van de mango chutney over de kip en bak de kip ongeveer 10 minuten in de oven. Haal uit de oven en draai de kip om. Verdeel de overgebleven mango chutney over deze zijde van de kip en zet terug inde oven voor nog eens 10 a 15 minuten. Haal uit de oven en kruid met peper naar smaak. Serveer met extra Mango Chutney.