Kip Tikka Masala sandwich
Deze sandwich met Indiase invloeden is perfect als ontbijt in het weekend of als lichte lunch.
Sorteer op
Pittigheid
Totale Bereidingstijd
20 min
Share
Ingrediënten
Portie: 2
250g kippendijfilet
1tl olijfolie
2 knoflooktenen
50g ui
50g rode paprika, dun gesneden
50g tomaten, dun gesneden
100g Patak’s Tikka Masala saus
Zout
Peper
2 broodjes naar keuze
Mayonaise
Verse koriander ter decoratie
Methode
- Snijd de kip in blokjes. Verhit olie in een pan en voeg de gesneden knoflook en ui eraan toe, bak dit eventjes en voeg dan de kip en Chicken Tikka Masala toe en roer dit goed door elkaar.
- Voeg de paprika, tomaten, peper, en zout toe en bak dit een aantal minuten.
- Snijd het broodje doormidden en smeer de mayonaise royaal op het broodjes, voeg de kip stukjes toe en garneer met koriander.