Gegrilde Butter Chicken spiesjes
Wanneer je je kinderen betrekt in het maken van de spiesjes heb je al lol tijdens de voorbereidingen. Iedereen kan zijn/haar spiesjes maken. Vergeet niet, koken is leuk!
Sorteer op
Pittigheid
Totale Bereidingstijd
60 min
Share
Ingrediënten
Portie: 2
350g Patak’s Butter Chicken Curry
450g kippendijfilet, gesneden in ongeveer 16 stukken
1 rode paprika, gesneden in ongeveer 16 stukken
1/2 rode ui, gesneden in ongeveer 16 stukjes
Serveer met Patak’s naan brood
Methode
- Verdeel de kip met paprika en rode ui over vier metalen of (voorgeweekte) houten spiesjes. Bestrooi met zout en peper.
- Verhit een grillpan op medium/hoog vuur. Plaats de spiesjes in de grillpan met een beetje olie en bak voor ongeveer 2 minuten. Draai de stokjes een kwartslag en besmeer ondertussen de spiesjes met de Butter Chicken curry saus. Blijf draaien en besmeren tot de kip gaar is, dit duurt ongeveer +/-12 minuten.
- Verwarm het naan brood volgens bereidingswijze in de oven en serveer met de spiesjes.