Fruitige kip Korma
Wij hebben dit Zuid Indiaase Korma gerecht een fruitige twist gegeven door de toevoeging van noten, rozijnen en gedroogde mango. Je zou voor dit gerecht elk gedroogd fruitsoort kunnen gebruiken.
Sorteer op
Pittigheid
Totale Bereidingstijd
20 min
Share
Ingrediënten
Portie: 4
4 kippendijen
2el gemixte noten, grof gehakt
2el rozijnen of krenten
1el mango of ananas, grof gehakt
1 pot Patak’s Korma saus
1el verse of gedroogde kokosnoot
Olie
Zout
Verse koriander ter garnering
Serveer met basmati rijst of Patak’s Naan Brood
Methode
- Verhit in een pan de olie en voeg de kip toe. Bak de kip voor een paar minuten aan.
- Verdeel de Patak's Korma saus erover en roer goed door. Laat voor ongeveer 10 minuten sudderen.
- Voeg de rozijnen, noten en gedroogd fruit toe en verwarm voor 5 minuten.
- Serveer met basmati rijst of Patak’s naan brood.