Butter chicken Cottage taart
Dit gerecht is perfect voor de stevige trek, je kan het serveren met je favoriete saus of yoghurt dip met knoflook.
Sorteer op
Pittigheid
Totale Bereidingstijd
50 min
Share
Ingrediënten
Portie: 4
400g rundergehakt
350g Patak’s Butter chicken saus
100g wortel, geraspt
50g prei, fijngesneden
50g ui, fijngesneden
1 knoflookteen, fijngesneden
400g aardappelpuree met koriander, om de bovenkant mee te bedekken
Methode
- Verwarm de oven voor op 180 graden. Verhit een scheut olie in een pan en bak de wortel en gesneden groenten zacht.
- Verhit in een tweede pan nogmaals een scheut olie en bak het gehakt half gaar. Voeg de Patak’s Butter Chicken saus en de groenten toe en bak voor 3 – 4 minuten.
- Schep de inhoud van de pan over in een ovenschaal en verdeel de aardappelpuree erover. Bak in de oven voor 12/15 minuten, of tot de puree een goudbruine korst heeft. Haal uit de oven en serveer direct. Lekker in combinatie met wat brood.