Gerookte kipfilet met mango chutney en koriander

Gerookte kipfilet met mango chutney en koriander

Maak plaats voor deze heerlijke pappadums!

Bereidingstijd: ca. 10 min.

Ingrediënten voor 6-8 personen

1 tl korianderzaad

1 el cashewnoten

zeezoutflakes

1 pak pappadums bij v. van Patak’s

1 potje mango chutney bij v. van Patak’s

200 g gerookte kipfilet in dunne plakjes

verse koriander

1 Rooster de korianderzaadjes en de cashewnoten in een droge pan tot ze goudbruin en geurig

zij n. Laat kort afkoelen. Stamp de korianderzaadjes

en de cashewnoten grof in een vij zel en meng er

wat zeezoutfl akes doorheen.

2 Breek de pappadums voorzichtig in 2 helften.

Verdeel wat mango chutney en wat opgekrulde

plakjes kipfi let over de pappadums. Strooi er wat

van de cashewkruimels overheen. Maak af met wat

verse korianderblaadjes.

Per portie (6): ca. 243 kcal

12 g eiwit | 4 g vet | 38 g koolhydraten