Przejdź do treści
Producten
kooksauzen
Vårt utsökta utbud av indiska matlagningssåser gör det enkelt att laga din favoritcurry.
Kruidenpasta’s
Vi var först med att introducera indiska kryddpastor i Storbritannien och än idag är de vår stolthet och glädje.
Naans & Pappadums
Våra perfekt gräddade naanbröd med aromatiska kalonjifrön.
Chutneys & pickles
I våra chutneys, pickles och dipsåser blandas frukt eller grönsaker med äkta kryddor.
Recepten
Inspiratie
Ons verhaal
Ons verhaal
Szukaj
Vegetarische Tikka Masala curry
Vegetarische Tikka Masala curry
Svårighetsgrad
Mild
0
'
Tiempo
Ingrediënten
1 blik kikkererwten
1 knoflookteen
1 ui
80 g Patak's Tikka Masala kruidenpasta
200 g tomaten uit blik
2 el olie
2 el verse koriander
150 ml water
2 tomaten, in blokjes
2 Patak's Volkoren naanbroden
Bereidingswijze
Verhit de olie in een pan, voeg de gesnipperde ui toe en bak tot de zacht is
Voeg de geperste knoflook en de tikka masala pasta toe en bak 1 min. Voeg 50 ml water toe en kook tot het water is verdampt.
Voeg de tomaten uit blik toe. Kook 3-5 min. op laag vuur.
Voeg de kikkererwten, verse tomaten en 100 ml water toe.
Laat de curry 8-10 min. sudderen op laag vuur.
Serveer met vers gehakte koriander & met volkoren naan.