Vegetarische Tikka Masala curry

Vegetarische Tikka Masala curry

Svårighetsgrad
Mild
0 '
Tiempo

Ingrediënten

  • 1 blik kikkererwten⁠
  • 1 knoflookteen⁠
  • 1 ui⁠
  • 80 g Patak's Tikka Masala kruidenpasta⁠
  • 200 g tomaten uit blik⁠
  • 2 el olie⁠
  • 2 el verse koriander⁠
  • 150 ml water⁠
  • 2 tomaten, in blokjes⁠
  • 2 Patak's Volkoren naanbroden⁠

Bereidingswijze

  1. Verhit de olie in een pan, voeg de gesnipperde ui toe en bak tot de zacht is⁠
  2. Voeg de geperste knoflook en de tikka masala pasta toe en bak 1 min. Voeg 50 ml water toe en kook tot het water is verdampt.
  3. Voeg de tomaten uit blik toe. Kook 3-5 min. op laag vuur. ⁠
  4. Voeg de kikkererwten, verse tomaten en 100 ml water toe. ⁠
  5. Laat de curry 8-10 min. sudderen op laag vuur. ⁠
  6. Serveer met vers gehakte koriander & met volkoren naan. ⁠