Przejdź do treści
Producten
kooksauzen
Vårt utsökta utbud av indiska matlagningssåser gör det enkelt att laga din favoritcurry.
Kruidenpasta’s
Vi var först med att introducera indiska kryddpastor i Storbritannien och än idag är de vår stolthet och glädje.
Naans & Pappadums
Våra perfekt gräddade naanbröd med aromatiska kalonjifrön.
Chutneys & pickles
I våra chutneys, pickles och dipsåser blandas frukt eller grönsaker med äkta kryddor.
Recepten
Inspiratie
Ons verhaal
Ons verhaal
Szukaj
Vegetarische korma
Vegetarische korma
Svårighetsgrad
Mild
0
'
Tiempo
Ingrediënten
1 el mosterdzaadjes
1 el olie
100 g zoete aardappel, in blokjes
1 groene paprika
1 blik kikkererwten
1 pot Patak's Korma saus
1 handvol boerenkool
10 g verse koriander
1 rode peper, fijn gesneden
Bereidingswijze
Verhit de olie in een pan en bak de mosterdzaadjes, zoete aardappel en paprika 4-5 min. in, tot de groenten hun geuren afgeven.
Voeg de kikkererwten en Korma saus toe. Laat dit 10 min. sudderen met de deksel op de pan.
Voeg de boerenkool toe en laat 5 min. sudderen met deksel op de pan.
Dien de curry op in een grote schaal met verse koriander en rode peper. Serveer met mango chutney, naan brood en pappadums.