Vegetarische korma

Vegetarische korma

Svårighetsgrad
Mild
0 '
Tiempo

Ingrediënten

  • 1 el mosterdzaadjes⁠
  • 1 el olie⁠
  • 100 g zoete aardappel, in blokjes⁠
  • 1 groene paprika⁠
  • 1 blik kikkererwten⁠
  • 1 pot Patak's Korma saus⁠
  • 1 handvol boerenkool⁠
  • 10 g verse koriander⁠
  • 1 rode peper, fijn gesneden

Bereidingswijze

  1. Verhit de olie in een pan en bak de mosterdzaadjes, zoete aardappel en paprika 4-5 min. in, tot de groenten hun geuren afgeven. ⁠
  2. Voeg de kikkererwten en Korma saus toe. Laat dit 10 min. sudderen met de deksel op de pan.⁠
  3. Voeg de boerenkool toe en laat 5 min. sudderen met deksel op de pan.⁠
  4. Dien de curry op in een grote schaal met verse koriander en rode peper. Serveer met mango chutney, naan brood en pappadums.