Przejdź do treści
Producten
kooksauzen
Vårt utsökta utbud av indiska matlagningssåser gör det enkelt att laga din favoritcurry.
Kruidenpasta’s
Vi var först med att introducera indiska kryddpastor i Storbritannien och än idag är de vår stolthet och glädje.
Naans & Pappadums
Våra perfekt gräddade naanbröd med aromatiska kalonjifrön.
Chutneys & pickles
I våra chutneys, pickles och dipsåser blandas frukt eller grönsaker med äkta kryddor.
Recepten
Inspiratie
Ons verhaal
Menu
Ons verhaal
Szukaj
Szukaj
Close this search box.
Vegetarische korma
Vegetarische korma
Svårighetsgrad
Mild
0
'
Tiempo
Ingrediënten
1 el mosterdzaadjes
1 el olie
100 g zoete aardappel, in blokjes
1 groene paprika
1 blik kikkererwten
1 pot Patak's Korma saus
1 handvol boerenkool
10 g verse koriander
1 rode peper, fijn gesneden
Bereidingswijze
Verhit de olie in een pan en bak de mosterdzaadjes, zoete aardappel en paprika 4-5 min. in, tot de groenten hun geuren afgeven.
Voeg de kikkererwten en Korma saus toe. Laat dit 10 min. sudderen met de deksel op de pan.
Voeg de boerenkool toe en laat 5 min. sudderen met deksel op de pan.
Dien de curry op in een grote schaal met verse koriander en rode peper. Serveer met mango chutney, naan brood en pappadums.