Tikka Masala met kabeljauw

Tikka Masala met kabeljauw

Svårighetsgrad
Mild
0 '
Tiempo

Ingrediënten

  • 450 g kabeljauwfilet, in blokjes
  • 1 ui, gesnipperd
  • 2 el olie
  • 2 cm gember, fijngehakt
  • 2 knoflooktenen, fijngehakt
  • 100 ml water
  • ½ pot Patak’s Tikka Masala kruidenpasta
  • 400 g tomatenpolpa, blik
  • 1 el komijnzaad (optioneel)

Bereidingswijze

  1. Verhit de olie in een pan en bak 1-2 minuten de komijnzaadjes. Voeg de ui toe en bak tot glazig.
  2. Voeg de gember en knoflook toe en bak 1 minuut. Voeg de Tikka Masala kruidenpasta toe en bak 1 minuut. Voeg 100 ml water toe en kook tot al het water weer is verdampt.
  3. Voeg de tomaten toe en laat sudderen voor 4-5 minuten. Voeg de kabeljauw toe en kook met het deksel op de pan voor 3-4 minuten tot de vis gaar is. Voeg eventueel zout en peper toe.
  4. Serveer met verse koriander en warme basmatirijst en chutney