Tandoori zalm traybake

Tandoori zalm traybake

Svårighetsgrad
Mild
0 '
Tiempo

Ingrediënten

  • 1 zakje Patak’s Tandoori Marinade Express
  • 350 g zalm zonder huid, in blokjes van 3x3 cm
  • 200 g broccoli, in roosjes en 3 min voorgekookt
  • 100 g erwten
  • 350 g voorgegaarde aardappelen, in blokjes van 2 x 2 cm
  • 1 rode ui, in halve ringen
  • 10 cherry tomaten, gehalveerd
  • 2 el verse koriander

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180C. Leg een bakpapier op de ovenplaat. Leg de zalm, voorgekookte broccoli, aardappelen, erwten, rode ui en cherry tomaten hierop, samen met de Patak’s Tandoori Marinade Express. Mix het goed door elkaar.
  2. Plaats de bakplaat in de oven voor 15 minuten. Garneer met verse koriander en serveer.