Geroosterde bloemkool á la Tikka Masala

Geroosterde bloemkool á la Tikka Masala

Svårighetsgrad
Mild
0 '
Tiempo

Ingrediënten

  • 1 bloemkool⁠
  • 1 pot Tikka Masala saus⁠
  • 20g geraspte kaas⁠
  • 20g panko broodkruimels⁠
  • Verse koriander, gehakt

Bereidingswijze

  1. Maak de bloemkool schoon en snijd met een klein keukenmes inkepingen in de bloemkool.⁠
  2. Blancheer de bloemkool in heet water gedurende 6-8 minuten. ⁠
  3. Laat de bloemkool goed uitlekken en uitstomen.⁠
  4. Verwarm de oven voor op 180°C. Schenk en verdeel de Tikka Masala saus over de bloemkool. Bak gedurende 20 minuten.⁠
  5. Verdeel dan een mix van de geraspte kaas, panko broodkruimels en koriander over de bloemkool. Bak gedurende 5 minuten.⁠