Przejdź do treści
Producten
kooksauzen
Vårt utsökta utbud av indiska matlagningssåser gör det enkelt att laga din favoritcurry.
Kruidenpasta’s
Vi var först med att introducera indiska kryddpastor i Storbritannien och än idag är de vår stolthet och glädje.
Naans & Pappadums
Våra perfekt gräddade naanbröd med aromatiska kalonjifrön.
Chutneys & pickles
I våra chutneys, pickles och dipsåser blandas frukt eller grönsaker med äkta kryddor.
Recepten
Inspiratie
Ons verhaal
Menu
Ons verhaal
Szukaj
Szukaj
Close this search box.
Geroosterde bloemkool á la Tikka Masala
Geroosterde bloemkool á la Tikka Masala
Svårighetsgrad
Mild
0
'
Tiempo
Ingrediënten
1 bloemkool
1 pot Tikka Masala saus
20g geraspte kaas
20g panko broodkruimels
Verse koriander, gehakt
Bereidingswijze
Maak de bloemkool schoon en snijd met een klein keukenmes inkepingen in de bloemkool.
Blancheer de bloemkool in heet water gedurende 6-8 minuten.
Laat de bloemkool goed uitlekken en uitstomen.
Verwarm de oven voor op 180°C. Schenk en verdeel de Tikka Masala saus over de bloemkool. Bak gedurende 20 minuten.
Verdeel dan een mix van de geraspte kaas, panko broodkruimels en koriander over de bloemkool. Bak gedurende 5 minuten.