Pittige kip met mango

Een gerecht dat makkelijk van te voren te bereiden is. Lekker in combinatie met rijst. 

Sorteer op
Pittigheid
Totale Bereidingstijd
30 min
Share

Ingrediënten

Portie: 4

 

4 kippendijen, gesneden

1 ui, gesnipperd

2el mango, grof gesneden

4el, Patak’s Madras curry paste

6el water

1 blik tomaten

1el Patak’s sweet mango chutney

1el verse koriander

Methode

  1. Verhit de olie in een pan en bak hierin de kip licht gebruind. Voeg de ui toe en bak voor 2 minuten mee. 
  2. Voeg de Patak’s Madras kruidenpasta, water, mangostukjes en tomaten toe. Dek de pan af en laat voor 20 minuten sudderen of totdat de kip gaar is. Voeg de Sweet Mango chutney toe en serveer met fijngehakte koriander. 

Maak dit gerecht compleet met deze producten

Onze uitgebalanceerde mix van 11 specerijen gevangen in olie voor een diepe, rijke, authentieke gearomatiseerde kruidenpasta.