Pasta salade met gegrilde Tikka Masala kip

Een goed idee voor een smaakvol zomerdiner of als een gerechtje op je feest. Je kan deze salade ook goed meenemen voor een picknick.

Sorteer op
Pittigheid
Totale Bereidingstijd
90 min
Share

Ingrediënten

Portie: 4

 

Voor de pasta salade:

2 kippendijen

200g pasta naar keuze

3 bosuien, gesneden

100g cherry tomaten, gehalveerd

2 groene paprika’s, in blokjes

1el Patak’s tikka Masala kruidenpasta

50g mayonaise

2el zure room

1/2tl zout
 

Voor de dip:

100g crème fraîche

50g mayonaise

1el Patak’s Tikka Masala kruidenpasta

Methode

  1. Mix de Tikka Massale pasta, mayonaise en zure room door elkaar in een kleine kom. Verdeel dit over de rauwe kippendijfilets en laat dit voor 3/4 uur marineren in de koelkast. 
  2. Verhit een grillpan en bak de kip hier in gaar, let op dat de kip niet aankoekt. Zet apart om af te koelen. Wanneer de kip iets afgekoeld is kan je deze in grove stukken snijden en apart zetten.
  3. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking en zet apart.
  4. In een grote kom, voeg de kip, gesneden bosui, cherry tomaatjes, groene paprika en pasta toe.
  5. In een kleine kom, roer de Tikka Masala Kruidenpasta, mayonaise, crème fraîche en zout door elkaar. Voeg dit mengsel door de pasta salade en zet terug in de koelkast voor 1 à 2 uur. 

Maak dit gerecht compleet met deze producten

Onze uitgebalanceerde mix van 13 kruiden gevangen in olie voor een diepe, rijke, authentieke smaak.