Paneer Pakora

Deze unieke kaas smelt niet tijdens het frituren. Het behoud zijn goede structuur en heeft een heerlijke smaak. Dit gerecht is het lekkerste als je het eet direct nadat je het hebt klaargemaakt.

Sorteer op
Pittigheid
Totale Bereidingstijd
20 min
Share

Ingrediënten

Portie: 4

 

500g paneer(of tofu), gesneden in dikke driehoekjes

75g Patak’s Tikka Masala kruidenpasta

300ml water

240g bloem

15ml olie voor marinade

Olie om te bakken

Peper en zout

Methode

  1. Voor de marinade; Voeg de Tikka Masala kruidenpasta en olie toe aan de paneer driehoekjes. Meng zodat alle paneer goed bedekt is en zet terug in de koelkast tot je het nodig hebt. 
  2. Mix in een losse kom de bloem met peper en zout en beetje water tot een lobbige massa.
    Laat dit 5 minuten staan, verhit olie in een wokpan en laat goed heet worden, haal de paneer uit de marinade  en haal door de bloem heen, doe de paneer vervolgens voorzichtig in de pan en laat dit voor onze veer 3-4 minuten (tot de paneer bruin is) bakken in de pan.
  3. Haal uit de pan en leg op keukenpapier om uit te lekken voor je het serveert.

Maak dit gerecht compleet met deze producten

Onze uitgebalanceerde mix van 13 kruiden gevangen in olie voor een diepe, rijke, authentieke smaak.