Makkelijke Kip Korma

Onze kooksauzen zijn geweldig voor een makkelijke doordeweekse maaltijd. Ze zijn al lekker op zichzelf maar je kan naar smaak zelf ingrediënten toevoegen. In dit gerecht voegen we extra amandelen koriander en peper toe wat het gerecht een heerlijke crunch geeft. 

Sorteer op
Pittigheid
Totale Bereidingstijd
40 min
Share

Ingrediënten

Portie: 4

 

1 medium ui, fijngesneden

450g kippendijfilet, in blokjes gesneden

1 pot Patak’s korma kooksaus

2tl zwarte peper

2tl verse koriander

1tl amandel flakes, geroosterd

Methode

  1. Verhit olie in een pan en bak de uien voor een paar minuten tot deze glazig zijn. Voeg de gesneden kippendij toe en roer alles goed door elkaar. Verdeel de Patak’s Korma saus en zwarte peper en laat pruttelen voor 20/25 minuten tot de kip gaar is.
  2. Verdeel de koriander erover en serveer met geroosterde amandelen.