Gegrilde Butter Chicken spiesjes

Wanneer je je kinderen betrekt in het maken van de spiesjes heb je al lol tijdens de voorbereidingen. Iedereen kan zijn/haar spiesjes maken. Vergeet niet, koken is leuk!

Sorteer op
Pittigheid
Totale Bereidingstijd
60 min
Share

Ingrediënten

Portie: 2

 

350g Patak’s Butter Chicken Curry

450g kippendijfilet, gesneden in ongeveer 16 stukken

1 rode paprika, gesneden in ongeveer 16 stukken

1/2 rode ui, gesneden in ongeveer 16 stukjes

Serveer met Patak’s naan brood

Methode

  1. Verdeel de kip met paprika en rode ui over vier metalen of (voorgeweekte) houten spiesjes. Bestrooi met zout en peper.
  2. Verhit een grillpan op medium/hoog vuur. Plaats de spiesjes in de grillpan met een beetje olie en bak voor ongeveer 2 minuten. Draai de stokjes een kwartslag en besmeer ondertussen de spiesjes met de Butter Chicken curry saus. Blijf draaien en besmeren tot de kip gaar is, dit duurt ongeveer +/-12 minuten. 
  3. Verwarm het naan brood volgens bereidingswijze in de oven en serveer met de spiesjes.

Maak dit gerecht compleet met deze producten

Ons unieke recept met kalonji-zaden wordt op vlammen gebakken in een oven in tandoorstijl om een heerlijke Naan te creëren.