Fruitige kip Korma

Wij hebben dit Zuid Indiaase Korma gerecht een fruitige twist gegeven door de toevoeging van noten, rozijnen en gedroogde mango. Je zou voor dit gerecht elk gedroogd fruitsoort kunnen gebruiken.

Sorteer op
Pittigheid
Totale Bereidingstijd
20 min
Share

Ingrediënten

Portie: 4

 

4 kippendijen

2el gemixte noten, grof gehakt

2el rozijnen of krenten

1el mango of ananas, grof gehakt

1 pot Patak’s Korma saus

1el verse of gedroogde kokosnoot

Olie

Zout

Verse koriander ter garnering

Serveer met basmati rijst of Patak’s Naan Brood

Methode

  1. Verhit in een pan de olie en voeg de kip toe. Bak de kip voor een paar minuten aan. 
  2. Verdeel de Patak's Korma saus erover en roer goed door. Laat voor ongeveer 10 minuten sudderen.
  3. Voeg de rozijnen, noten en gedroogd fruit toe en verwarm voor 5 minuten.
  4. Serveer met basmati rijst of Patak’s naan brood.

Maak dit gerecht compleet met deze producten

Ons unieke recept met kalonji-zaden wordt op vlammen gebakken in een oven in tandoorstijl om een heerlijke Naan te creëren.